recepten en hot tips

voor gebruik van de Happy Hatter hot sauzen in de dagelijkse keuken


broodjes en toast

Toast gerookte zalm

Maak vers geroosterd (spelt)brood. Leg er een paar sneetjes Atlantische zalm van goede kwaliteit op. Bedruppel met Happy Hatter smoked naar smaak, en smeer gelijkmatig uit over de zalm. De gerookte smaak van de saus en van de zalm gaat perfect samen. Garneer met gesnipperde ui en bieslook of dille. eventueel wat kruidige roomkaas toevoegen. Smakelijk !
IMG_6105@0.5x

Bruschetta met Asperges

Een zomerse en vooral heerlijk lunch tip : geroosterd boerenbrood, pancetta, tomaat, asperges en geraspte kaas. 5min onder de grill met olijfolie en peper+zout. Voeg Happy Hatter toe naar smaak !
IMG_5504@0.5x

Broodje Martino

Van het broodje Martino bestaan er duizend en één varianten. Sommigen zweren bij ansjovis, anderen willen er absoluut geen mosterd op maar wel ketchup. Met Happy Hatter maken we het wel heel makkelijk, want eigenlijk vervangt deze hete saus de tabasco, de mosterd, de ketchup én de Worcestersaus. Gewoon preparé, uitjes en augurken (al dan niet met ansjovis), en ruim overgieten met Happy Hatter original. super snel, super lekker !!! IMG_5683@0.5x

Deze website maakt gebruik van beveiligde SSL-encryptie om uw gegevens maximaal te beschermen. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt zullen nooit gedeeld worden met derden.