recepten en hot tips

voor gebruik van de Happy Hatter hot sauzen in de dagelijkse keuken


hamburgers

Hilko's Gourmet Burger

Hilko is gitaarbouwer én foodie. Zijn hamburger is legendarisch lekker, en hij heeft er een uitgebreide video over gemaakt die je kan bekijken op zijn Hilko Cuisine youtube kanaal. Kort samengevat : smeer sneetjes zuurdesembrood in met echte boter (Hilko bakt zijn eigen brood), en bak ze op. Neem kwaliteitsgehakt van een keurslager, bak met peper en zout (Hilko gebruikt zijn eigen hot salt), en laat verse cheddar op de burgers smelten. Smeer mayonaise op de onderste broodsnede, drapeer met ijsbergsla en leg hierop de hamburger, sneetjes tomaat, gesnipperde ui en schijfjes augurk. Smeer de andere broodsnede met moster, ketchup en Happy Hatter original naar smaak en leg hem bovenaan. Klaar ! Screenshot 2020-06-23 22.10.25@0.5x

Veggie burger met pit

Veggie burgers zijn een gezond en diervriendelijk alternatief voor vlees, maar geef toe : ze smaken niet echt zoals een hamburger. Gelukkig is er de Happy Hatter smoked sauce : met zijn rokerig aroma en bloemenhoning lijkt het wel of je gemarineerde ribbetjes recht van de BBQ aan het eten bent, met nog wat extra kick van de Ghost peppers er bij. Let wel : de smoked saus zelf is Veggie, maar niet Vegan (er zit namelijk honing in).
Met dank aan Bart Fonteyne voor de fotoveggieburger

Deze website maakt gebruik van beveiligde SSL-encryptie om uw gegevens maximaal te beschermen. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt zullen nooit gedeeld worden met derden.